Høytidelig minnemarkering

Samtlige elever og ansatte deltok i minnemarkeringen etter sommerens terrorhandlinger fredag 19. august.

Det ble gjennomført en felles minnemarkering for samtlige elever og ansatte hvor hele storskolen var samlet utendørs foran Bygg A for å minnes ofrene for terrorhandlingene på Utøya og i regjeringskvartalet.

Trappen foran hovedbygningen var gjort om til en provisorisk scene.
- Alle er berørte av det som har skjedd. Vi må gå videre, men uten å glemme. Nå skal vi forsøke å normalisere hverdagen, men holde på de viktige ordene: respekt, verdighet og omsorg, sa rektor Dag Siljan.

1000 x klem
Elevrådsleder Ingerid Borge-Aaserud sang "Autumn Leaves" og Maria Johansen bidro med "Someone like you". Jentenes bidrag holdt som tidligere imponerende kvalitet og sørget for at minnemarkeringen ble høytidelig.

Minnemarkeringen ble avsluttet med den tradisjonelle Åssiden-klemmen som går ut på at alle gir en klem til den som står nærmest.

Publisert 2. juli 2013, oppdatert 3. juli 2013.