Høytid i Drammen teater

Som vanlig hadde mange gjort en solid innsats for at skolens avskjedsgave til årets VG3-elever skulle gå prikkfritt for seg.

Avslutningen i Drammens teater i uke 25 ble gjennomført utelukkende av skolens egne krefter. Ansatte og elever sto sammen bak musikk, film og taler. Mange elever bidro både på scenen og i kulissene og konferansier og avdelingsleder Lise Frodesen kunne presentere et imponerende program.

Det ble vist egenprodusert film fra medier og kommunikasjon og Johan Sebastian Vågnes bidro akustisk gitar og vokal. Rebecca Amundsen holdt også musikalsk innslag, for å nevne noe. Elevenes tale ble holdt av Ingrid Aaserud og Julie Saastad, og som vanlig sørget Sigurd Bruusgaard for tale til elevene. Rektor Dag Siljan delte ut vitnemål til hver avgangselev.

Slutt for i år
Som vanlig hadde mange elever og ansatte vanskelig for å bryte opp på slutten av festkvelden. Og klumpen i halsen? Ja, den var der i år også.

Vi ønsker alle en velfortjent sommerferie!

Publisert 3. juli 2013, oppdatert 3. juli 2013.