Facelift i frisørsalongen

Interiørelevene på Vg2 fikk ansvar for å pusse opp i frisørsalongen. Resultatet ble strålende.

Det var både kundeinngangen og elevinngangen til skolens flotte frisørsalong som fikk en ansiktsløftning av interiørelevene.

- Dette var både morsomt og lærerikt. Det er et ekte oppdrag hvor vi fikk prøve oss i praksis, forteller elevene i 2IUA. Interiøroppdraget omfattet både skisser, planlegging og gjennomføring av de løsningene som ble valg. Og malearbeidet sto interiørelevene for selv.

Bevisste oppdragsgivere
Kundene for oppdraget var elever og lærere i frisørklassene. De fikk presentert to ulike mood-boards som viste ulike farger, materialer og stemninger. I forkant av utviklingen av to mood-board, hadde interiørelevene gjort et grundig forarbeid: - Vi har vært på befaring ulike steder for å hente inspirasjon. Det var veldig lærerikt og faktisk inspirerende den jobben vi gjorde, avslutter elevene i 2IUA og forteller at nå venter ekte praksisopphold i ulike virksomheter.

Åssiden vgs har lange tradisjoner for at elever i programfag bidrar til å løfte skolen på ett eller annet område. Dermed får elevene praktisk erfaring og skolen blir enda mer "elevenes eiendom".

Vi sier tusen takk for innsatsen!

Publisert 3. juli 2013, oppdatert 3. juli 2013.