Buskerud-cup for kokkelærlinger

Den tradisjonsrike konkurransen for lærlinger i kokk- og servitørfag ble gjennomført på Åssiden vgs i uke 38.

Skolens egne VG2-elever fungerte som hjelpere for lagene, og hvert lag fikk en elev som skulle assistere dem i arbeidet. Elevene serverte også maten både til gjester og til dommere, og lærere hjalp til med organisering og gjennomføringen av konkurransen. Alle klassene på VG1 fikk også observere under konkurransen, det for å gi et innblikk i hva som kan møte dem senere i sin opplæring.

Vinnerne ble...
I år var det var laget fra Tyrifjord som vant, med Kleivstua på 2. plass og Sundvolden på 3. - Hele fire av seks deltagere har vært elever hos oss. Det er veldig moro for elevene våre og for oss at de får innblikk i hva lærlingene jobber med, forteller Sølvi Haugen.

Alle ble premiert
Alle deltakerne vant hver sin kokkejakke. Til sammen ble det delt ut premier for kr. 10.000,-.

Vi gratulerer og ønsker lykke til i videre konkurranser!

Publisert 3. juli 2013, oppdatert 3. juli 2013.