Åssidens versjon av TV2-artistgalla

Mange elever bidro med sang, dans, musikk og oppvisninger av høy kvalitet under juleavslutningen 2011.

Årets utgave hadde hele 14 varierte innslag og holdt som vanlig et høyt nivå. I programmet var blant annet frisørelever som holdt moteoppvisning med flotte klær og frisyrer. I tillegg fikk publikum se magedans, rapping og sang, et eksempel på dette var Maria og Milad (bildet) som sang Mykonos.

Forestillingen avsluttet med Åssidens faste tradisjon: alle reiste seg og ga en klem til den som satt nærmest.

Proft støtteapparat
Elevrådet var som vanlig hovedansvarlig for julearrangementet og konferansierene Alex Stenberg (elektrofag/2ELA) og Line Larsen (helse- og sosialfag/3TAA) holdt det hele godt sammen. Regien var – også som vanlig – av dramalærer og primusmotor Henning Haust. Elever fra PTF/VG1 elektrofag var ansvarlige for lyd og lyssetting, og skal ha velfortjent skryt for et proft opplegg.

Vi takker for forestillingen og ønsker alle en god juleferie og et godt nytt år!

Publisert 3. juli 2013, oppdatert 3. juli 2013.