Åpen dag for 1100 elever

Den årlige Åpen dag for niendeklassinger ble gjennomført i uke 15.

Totalt besøkte 1160 elever Åssiden vgs denne dagen. Elevene fikk prøve ut to utdanningsprogram hver og hensikten var at de skulle bli kjent med to program de vurderer å søke på i videregående. De fleste fikk prøvd seg på en praktisk aktivitet i avdelingene de besøkte.

- Det var en god dag på jobb på design og håndverk (DH) i dag. Vi fokuserte på redesign som tema, noe som er relevant i tiden også fordi ungdomsskolene skal starte som valgfag i dette fra august 2012. I gymsalen var det et yrende liv. Vårt inntrykk er at både de besøkende og våre elever er fornøyde med det vi hadde å vise, måten det var presentert på og engasjementet.

Det var også gøy med avisoppslag samme dag, noe som bidro til at omtrent 250 personer besøkte oss i gymsalen i A-bygget på kveldstid, forteller avdelingsleder Kristin E. Ophus fornøyd.

Publisert 3. juli 2013, oppdatert 3. juli 2013.