1397 elever søker Åssiden vgs

Hele 768 gutter og 629 jenter har søkt Åssiden vgs som sitt førstevalg for neste skoleår, det vil si 137 flere søkere enn skoleplasser.

Det er altså hele 137 flere søkere enn det antallet skoleplasser som er tilgjengelig. Selv om det blir alltid blir noen endringer i løpet våren, gir de foreløpige søkertallene en bra indikasjon på hvordan elevene fordeler seg.

- Sammenlignet med i fjor er det nå en økning i antallet søkere til design og håndverk. I tillegg ser vi en betydelig økning i antall søkere til VG2 IKT-servicefag og til allmennfaglig påbygning. Og som vanlig er det også stor oversøkning til VG1 medier og kommunikasjon og til VG1 elektrofag, forteller rektor Dag Siljan. Åssiden vgs er dermed en svært populær skole for regionens ungdommer også neste skoleår.

Publisert 3. juli 2013, oppdatert 3. juli 2013.