Vindu med behov for nytt glass og kitt?

Vg1-elever på bygg- og anleggsteknikk trenger ekte oppgaver og tilbyr seg å bytte glass i ditt gamle vindu. Og det er helt gratis!

- Har du et gammelt vindu som er kittet på gammeldags vis, og som trenger nytt glass? Det kan være et gammelt kjellervindu, vinduet i dukkestua eller på hytta. Da kan vi hjelpe deg uten at det koster deg noe, forteller faglærer Per Arthur Christensen. Det er også mulig å få sandblåst mønster i vinduet.

Ta kontakt med faglærer Øyvind Tekshov på telefon 913 26 603 dersom du har et aktuelt vindu. Forutsetningen er at du kan unnvære vinduet ditt i et par uker og at vinduet blir levert i Bygg D. Skolen kan ikke ta vinduer av nyere dato, for eksempel med isolergass.

Faglig pangstart!
Midt i uke 35 er elevene allerede godt i gang med praktisk opplæring i avdeling for bygg- og anleggsteknikk.

Vg1-elevene var både overrasket og kjempefornøyd med å starte direkte med verkstedopplæring allerede etter tre dager i videregående skole. Elevene jobbet konsentrert med å utarbeide ulike mønster i glass (bilde 1).

Hver klasse få prøve seg i tre uker for eksempel på glassfag, taktekking og anleggsarbeid. Bilde 2 viser elever som har klargjort et tak for legging av takstein.

Publisert 2. juli 2013, oppdatert 2. juli 2013.