Tredobbel seier

Frisørelever fra Åssiden vant tredobbel seier i kategorien damefrisering under skolecup i frisørfaget i uke 18.

Elevene Charlotte Lindberg Andresen (3. plass), Karin Bjørge Erichsen (1. plass) og Mrika

Llipa (2. plass) tok altså storeslem i konkurransen for foregikk på hjemmebane. Vurderingskriteriene var omfattende og inkluderte for eksempel krav knyttet til samsvar mellom skissetegning og det ferdige resultatet, frisyrenes form og proposjoner og selvfølgelig kreativitet.

To eksterne dommere, begge fra representanter bransjen, foretok den faglige vurderingen. Ulike leverandører sponset konkurransen med flotte premier. For førstepremie i dameklassen vant Karin Bjørge Erichsen et par Ray Ban solbriller, mens de neste plasserte fikk en profesjonell hårføhner og en klippekniv. - Innsatsen til elevene våre denne dagen var helt topp. De viste at de jobber svært godt under press, forteller faglærer Linda E. Stengelsrud fornøyd.

Arrangementet gikk også helt prikkfritt for seg. I mesterskapet deltok omtrent 25 elever fra Hønefoss, St. Hallvard og Åssiden. Åssiden deltok ikke i herreklipp, og denne konkurransen ble vunnet av en elev fra Hønefoss vgs. – Slike konkurranser er et hyggelig samlingspunkt og bindeledd mellom tilsvarende utdanning på de andre skolene, avslutter Linda E. Stengelsrud.

Vi gratulerer og takker både lærere og elever for et flott arrangement!

Publisert 2. juli 2013, oppdatert 2. juli 2013.