Tre ganger juleforestilling

Tradisjonen tro arrangerte elevrådet en variert juleforestilling som avslutning på høstsemesteret. Samtlige bidragsytere var elever på skolen.

Mange elever bidro med sang, dans, musikk og oppvisninger. Årets utgave hadde 12 varierte innslag og holdt et høyt nivå. I programmet var blant annet frisørelever som holdt moteoppvisning med flotte klær og frisyrer. I tillegg fikk publikum se magedans og rapping. Tre innslag ble presentert av elever i AOA/innføringsklassen, blant annet Rafael Banasiak og Paulina Gozdziejewska (bildet) som sang en polsk kjærlighetsduett.

Forestillingen avsluttet med Åssidens faste tradisjon: alle reiste seg og ga en klem til den som satt nærmest.

Proft støtteapparat
Elevrådet var som vanlig hovedansvarlig for julearrangementet og elevrådsleder Ingerid W. Borge-Aaserud holdt en fast hånd over gjennomføringen sammen med Edith Larsen. Regien var – også som vanlig – av dramalærer og primusmotor Henning Haust. Elever fra elektrolinjen var ansvarlige for lyd og lyssetting, og skal ha velfortjent skryt for et helproft opplegg.

Vi takker og ønsker alle en god juleferie og et godt nytt år!

Publisert 2. juli 2013, oppdatert 2. juli 2013.