Tradisjonelt julebord

For 18. år på rad gjennomførte avdeling for restaurant- og matfag felles julebord for elever og ansatte.

Det var stemningsfylt i "Restaurant Talentet" når samtlige av avdelingens elever, ansatte og spesielt inviterte gjester samlet seg til juleavslutning.

Egenprodusert musikk og mat
Avdelingens egen musiker, Fredrick Bjerke leverte egenprodusert tekster og musikk i rap-sjangeren og høstet stor applaus fra et entusiastisk publikum.

Det tradisjonelle koldtbordet inneholdt alt hva man forventer av et julebord: rikt utvalg av typisk varm julemat, fisk, skalldyr, spekemat, salater, sauser og nydelig hjemmelaget brød. Dessert- og kakebordet bugnet av tradisjonsrike julekaker og selvfølgelig riskrem og karamellpudding. Den hjemmelagde marsipanen var også populær.

Lang erfaring
- Sant så si er det imponerende hvordan elever og lærere i denne avdelingen håndterer store begivenheter. Det er en fryd å være gjest her, det samme kommer politikerne våre til å si etter den tradisjonelle julelunsjen for hovedutvalg for utdanning (HUU) i neste uke, sier rektor Dag Siljan.

Publisert 2. juli 2013, oppdatert 2. juli 2013.