Teknisk ansvar for dansekonkurranse

Elever fra elektrofag sammen med faglærer Henning Haust hadde ansvaret for lyd, lyssetting og filming.

Konkurransen i latin- og standarddans ble lyssatt av elever som har prosjekt til fordypning (PTF) i faget Lyd, lys og bilde. I tillegg hadde elevene ansvar for å kjøre musikk og å filme alle bidragene. Elleve av klassens elever jobbet en hel lørdag med dette oppdraget.

- Elevene lærer praktisk kjøring av show hvor musikk og dens lengder er satt på forhånd. Konkurranseformen innebærer strenge regler for gjennomføringen, og elevene våre løste dette på en utmerket måte. De jobbet strukturert og hadde god oversikt, forteller faglærer Henning Haust. Faglig var oppdraget forankret i læreplanmål fra VG3.

Elevene fikk veldig gode tilbakemeldinger av arrangøren. De var også selv godt fornøyd med oppdraget som innebærer realistisk arbeid i situasjoner med høye presisjonskrav. Arrangør av konkurransen var Elvebyen sportsdanseklubb.

Publisert 2. juli 2013, oppdatert 2. juli 2013.