Skidag i Aronsløypa

Heiskortet var gratis og aktivitetsnivået høyt for skolens mer enn 1100 elever i uke 12.

- Det var en uvanlig flott skidag. Flott vær og mange blide ansikter, både ungdom og voksne. Vi hadde litt trøbbel med heisen i starten, men etter at de fikk den i gang gikk det som smurt, forteller fagkoordinator Geir Olsen fornøyd.

Mange tilbud
I tillegg til åpen skiheis omfattet skidagen også et snowboard-kurs, mulighet til å spille volleyball, og en slopestyle-konkurranse, den siste var ny av året. Kroppsøvingsseksjonen hadde basen nederst i bakken nærmest juvet hvor griller var tilgjengelig støttet med musikk. Elevene tok med seg mat og påskestemningen var på topp-

Lærere bidro

Det var mange oppgaver som skulle fylles for å gjennomføre skidag for hele skolen, lærere og andre ansatte stilte blant annet som parkeringsvakter og som vakter i kafeen. Årets skidag viste seg å friste også de voksne, flere voksne enn noen gang var i aktivitet i Aronsløypa.

En blåveis ble observert i bunnen av bakken, og nå venter vi på våren...

Foto: Marte Kristine Munkerud og Camilla Sofie Solvang

Publisert 2. juli 2013, oppdatert 2. juli 2013.