Royal engelskundervisning

Klasse 1DHB feiret prinsebryllupet med pyntet klasserom, bryllupsmuffins og liksomsjampanje i uke 18.

- Noen ganger er det godt å ha et brekkjern for å få skviset moroa inn i læreplanen. Det store bryllupet mellom prins William og Kate gikk imidlertid rett inn under verdier i engelskspråklige land. Kongefamilien er viktig for britene, og spesielt William siden han er Dianas sønn, forteller faglærer Beate Mosaku Gregussen. Bryllupet ble sett live via nettet.

Høy hattefaktor
- Tradisjonen tro hadde jeg med "engelsk" hodepynt til låns. I Storbritannia er det nemlig fy-fy å gå i bryllup uten hatt, og det kunne man da også se på gjestene. Siste mote er visst å ha hatten i pannen, for eksempel sjekk Victoria Beckham og Prinsesse Beatrice, sier Beate som har god greie på britisk kultur.

I klasse 1DHB var det visstnok ikke nevneverdig gråting over romantikken, eller at Will nå er opptatt, så faglærer Beate fikk ikke bruk for alle papirlommetørklærne hun hadde sørget for. Ryktene sier imidlertid at det muligens var enkelte som forspiste seg på muffins.

Publisert 2. juli 2013, oppdatert 2. juli 2013.