Populær leksehjelp

Leksehjelp i A-bygget har blitt populær, men det er plass til enda flere. Åpningstiden er fra klokka 14.00 til 18.00 på tirsdager.

Stadig flere elever finner veien til i kantina i A-blokka og leksehjelpa på tirsdagene. Det kommer elever fra alle trinn, VG 1 til VG 3. Alle elever har noen ganger problemer med lekser eller med øving til prøve eller eksamen. Dette avhenger ikke av om eleven er mer eller mindre talentfull. Noen ganger har selv den beste problem med noe, da trenger man ikke å være deppa og tenke at livet suger, eller at man er dum.

Der kommer frivillige leksehjelpere som kan hjelper elevene med forskjellige fag. - Ikke vær redd for å komme, det er ikke noe galt at du vil bli bedre på skolen. Leksehjelpen er åpen for alle elever på skolen. Alle veit at det er ikke lett å klare alle hjemmeleksene, sier Egil Schau.

Hina og Naima forteller litt om leksehjelpen:
1. Hvorfor kom du på leksehjelp?
- Jeg trenger hjelp med med leksene.

2. Hvordan fikk du vite om det at vi har Leksehjelp på skolen?
- Det var en lærer som sa det.

3. Trives du på Leksehjelp?
- Ja, veldig mye.

4. Hvilket fag trenger du hjelp til?
- Jeg trenger litt hjelp med alle fagene men med matte mest.

5. Hva synes du om de som hjelper på Leksehjelp?
- De er snille og hjelper så mye. De er kule.

6. Hva kan hjelpe for å få flere elever på LH?
- Lærerne på skolen bør fortelle i klassen om det at vi har Leksehjelp hver tirsdag. De burde fortelle hvordan kan man få hjelp og fortelle at det er ganske gøy. Vi må fortelle det også til vennene våre.

Tekst og bilde: Rafal Pawel Banasiak (AOA)

Publisert 2. juli 2013, oppdatert 2. juli 2013.