Nye veggdekorasjoner i A-bygget

Klasse 1DHB har tatt initiativ til utsmykning av et nedslitt skolebygg.

- Det er ingen hemmelighet at A-bygget i stor grad holder samme standard i dag som i byggeåret 1970. Behovet for utsmykning er helt åpenbart, og klasse 1DHB har tatt initiativ til å fornye de gamle veggdekorasjoner gangen i byggets 2. etasje, forteller faglærer Frode Stub Andersen.

Elevene har gjort det aller meste helt på egen hånd. - Flere utkast ble laget og vi har hatt en jury som har valgt ut det beste forslaget. Det var mange fine forslag, men juryen som besto av lærere og avdelingsleder på DH (Inger Lise, Eva, Liv og Morthen) var enige om at forslaget til Kristine Trogstad Johnsen og Marianne Fjeld Thorsby var det beste! Deretter har alle elvene deltatt i prosjektet, sier Frode Stub Andersen.

Flere oppdrag?
Elevene har jobbet med prosjektet i en drøy uke. Læringsmålene gikk blant annet på å hvordan vi kan forstørre bilder fra A4 størrelse til kjempeformat. - Prosjektet har fungert så godt at vi nå er klare for nye utsmykningsoppdrag. Ta kontakt med meg på e-post dersom du har et mulig oppdrag til oss, avslutter Frode. Hans e-postadresse er: frode.a...@bfk.no

Lyst til å se flotte resultatet? Ta en tur opp i gangen i 2. etasje i A-bygget!

Publisert 2. juli 2013, oppdatert 2. juli 2013.