Nok en bilgave til TIP

Denne gangen er det en Citroen C3 Pluriel som avdeling for teknikk og industriell produksjon mottar helt gratis av en leverandør.

Bilen er en 2006 modell Citroen C3 Pluriel som er brukt på serviceskolen til Citroen Norge.

- Den bilen har vi fått helt gratis. Grunnen til at Åssiden vgs ble valgt ut som mottaker av gaven er at vedkommende som avgjorde det har vært elev på TIP her ved skolen en gang for mange år siden, forteller faglærer Knut Olav Sommerstad.

Relevant opplæring
- Det er slett ikke første gang vår avdeling mottar verdifulle gaver fra leverandører. Denne gaven er et godt supplement til det læringsutstyret som allerede finnes på skolen. Samtidig får leverandøren potensielle lærlinger som har god erfaringer med de aktuelle bilmerkene. Dette er en vinn-vinn-situasjon for alle parter.Citroen skal ha en stor takk for deres generøsitet og evne til langsiktig tenkning, understreker avdelingsleder Tom Skjelderup fornøyd.

Publisert 2. juli 2013, oppdatert 2. juli 2013.