Jola vant nasjonal konkurranse

MK-elev Jola J. Mcdonald har laget Norges flotteste plakat om Operasjon dagsverk. Vinneren ble utropt i uke 50.

- Vinnerplakaten er kåret og vinneren ble Jola! Flott at dere aktivt bruker undervisningsopplegget i OD-heftene, skriver Kari Lome i Operasjon dagsverk (OD). Hun skriver også at hovedpoenget er at elevene setter seg inn i temaet og lager en plakat på bakgrunn av dette. Jola J. Mcdonald (2mkb) har selv vært i Brasil og brukte egenproduserte bilder i vinnerplakaten (bildet).

Vinneren får...
Jola får plakaten sin publisert på førstesiden på ODs nettside. Den vil også ligge på OD 2010 sin prosjektoppfølgingssider. I tillegg til publisering, heder og ære, får Jola årets OD-t-skjorte som synlig bevis.

Faglig relevant oppgave
Oppgaven gikk ut på å produsere en infobrosjyre eller infoplakat om ett av temaene utfordringene ved urbanisering, Brasil eller en av årets OD-prosjektbyer: São Paulo, Rio de Janeiro, Salvador, Recife, Fortaleza eller Belém.

Elevene på VG2 medier og kommunikasjon jobbet med denne oppgaven. Plakatene ble stilt ut i bygg G og samtlige er publisert på skolens hjemmeside.

Publisert 2. juli 2013, oppdatert 2. juli 2013.