Høytidelig vitnemålsutdeling

Tradisjonen tro fikk tredjeårs avgangselever utdelt sine vitnemål i et høytidelig arrangement i uke 25.

Som vanlig hadde mange gjort en formidabel innsats for at skolens avskjedsgave til elevene skulle gå prikkfritt for seg. Dette året var dessverre teateret opptatt, men kinoen fungerte som et godt alternativ til den formelle avslutningen for VG3-elevene.

Avslutningen ble gjennomført utelukkende av skolens egne krefter og elever og ansatte sto sammen bak musikk, film og taler. Mange elever bidro både på scenen og i kulissene, blant annet to sanginnslag av Maria Johansen, mavedans ved Ljumturie Tahiri og elevenes tale ved Ann-Synnøve Leithe og Hanna Mjøsund (bildet). Sigurd Bruusgaard holdt som vanlig en fengende lærerens tale til elevene. Den prisbelønte dokumentarfilmen "Livet under 1.30" ble også vist.

Klump i halsen?
Etter rektors utdeling av vitnemålene var det helt slutt. Likevel hadde mange – både elever og ansatte – vanskelig for å bryte opp. Og klumpen i halsen? Ja, den var der i år også.

Vi ønsker alle en velfortjent sommerferie og lykke til videre i jobb eller utdanning!

Publisert 2. juli 2013, oppdatert 2. juli 2013.