Hovedutvalgsmøte på Åssiden

Årets siste møte for hovedutvalget for utdanning (HUU) ble som vanlig gjennomført på Åssiden vgs. Politikernes julemøte omfattet også en treretters lunsj på RM.

Tradisjonene tro leverte avdeling for restaurant- og matfag et måltid i ypperste klasse. Forretten var en gravlakssymfoni, hovedrettet reinsdyrstek og dessert var créme brulée med multer og nøttekjeks. Både maten og serveringen høstet kun godord fra gjestene. Flere talere påpekte at julelunsjen på Åssiden vgs var en del av politikernes egne juletradisjoner.

I tillegg til HUU og representanter for fylkeskommunens utdanningsadministrasjon deltok skolens ledergruppe og elevrådsstyret på julelunsjen.

"Neste måltid"
Etter lunsjen var det avduking av kunstverket "Neste måltid", et lysende tablå som går over to etasjer i bygg F. Hovedutvalgets leder Anne Sandum (AP) foretok den formelle avdukingen.

Hovedutvalgssaker
Politikerne hadde 10 saker til behandling, blant annet dimensjonering av neste års skoletilbud. Et 20-talls elever fra Kongsberg var tilhørere og spesielt opptatt av dimensjoneringssaken i forhold til tilbudet om formgivningsfag ved Kongsberg vgs.

Publisert 2. juli 2013, oppdatert 2. juli 2013.