God mat til helgen?

To ungdomsbedrifter på RM lokker kunder med både saltmat og søtmat til helgen. Åpningstiden er fra 11.00 til 13.00 på fredager.

Avdeling for restaurant- og matfag har fire ungdomsbedrifter dette året. To av bedriftene to selger sine varer på fredager.

Tasty UB består av fem elever som produserer baker- og konditorvarer, for eksempel boller, skolebrød, bløtkaker og marsipankaker. For kun kr. 200,- kan du kjøpe en fersk, hjemmelaget kake til 15 personer.

Og de syv elevene som driver Matbua UB selger produkter som lasagne, fløtegratinerte poteter, hjemmelagde pølser, lunsjkaker, karbonader og baconburgere.

Tar i mot bestilling!
Elevbedriftene på restaurant- og matfag tar i mot bestillinger, de kan treffes på 32 24 62 12, primært innenfor bedriftens åpningstid.

Dermed kan du kjøpe helgemiddagen og kake til helgekaffen i bygg F.

Les mer om ungdomsbedriftene på RM her!

Publisert 2. juli 2013, oppdatert 2. juli 2013.