Fellesskap over Haglebunatten

Årets tur til Haglebu for VG3 ble gjennomført i uke 38.

120 elever og 11 lærere hadde også i år en flott tur på fjellet. - Vi hadde med oss en gjeng svært positive og fornøyde elever. Vi på kroppsøvingsavdelingen vil gjerne gi en ekstra takk til lærerne som deltok og bidro til at turen ble så vellykket som den ble, forteller fagkoordinator Geir Olsen.

Elevene meldte at noen syns at todagersturen var slitsomt, men samtidig hadde alle hadde en fin opplevelse på Haglebu. - Koselig, fine inntrykk, utfordrende, fargerikt landskap, fellesskap og lite gnagsår, er utsagn fra 3MKB.

Faglig relevant
Faglig er turen knyttet til ulike læreplanmål fra kroppsøvingsfaget, blant annet hovedområdet friluftsliv, som sier at det er et mål for opplæringen er at eleven skal kunne planlegge, gjennomføre og vurdere turopplegg med kart og kompass som hjelpemiddel. Den årlige turen skal også styrke samholdet og felleskapsfølelse mellom alle VG3-klassene det siste krevende skoleåret på Åssiden vgs.

Foto: Edvin Larsen (3mka)

Publisert 2. juli 2013, oppdatert 2. juli 2013.