Debuterte i eliteserien

Kristoffer Talsnes (17) på VG2 klima, energi og miljøteknikk har i vår debutert i eliteserien i håndball.

- Det er ikke mange av våre elever som er toppidrettsutøvere. Det er viktig å vise frem at elever fra Åssiden også er på elitenivå i ulike idretter. Ett eksempel er Kristoffer Talsnes (VG2 KEM) som spiller på elitenivå for Drammen håndballklubb, forteller fagkoordinator Geir Olsen ved kroppsøvingsseksjonen.

Vant med god margin
Etter behagelige 13-22 til pause mot Vålerenga lot trener Marinko Kurtovic altså rekruttspilleren Kristoffer Talsnes få debutere i Postenligaen i begynnelsen av april. Kristoffer fikk også positiv omtale i etterkant for sitt spill i debutkampen. Sluttresultatet viste at DHK vant 39-29 over Vålerenga.

Vi gleder oss til fortsettelsen!

Publisert 2. juli 2013, oppdatert 2. juli 2013.