Alle avdelinger får nye kollegaer

Hele 20 nyansatte presenterte seg på felles oppstart for alle ansatte i uke 33.

  • Av Ann-Mari Henriksen

Alle avdelinger får nye kollegaer dette skoleåret. Det er flere årsaker til nyansettelsene, blant annet at antallet klasser øker at det dermed blir behov for flere lærere. Det blir to nye VG1 helse- og sosialfag, slik at HS nå få hele åtte parallelle VG1. I tillegg har flere ansatte gått av med pensjon.

- Det er sjelden at lærere slutter hos oss for å begynne å jobbe i andre skoler. Vi har en stabil gruppe ansatte. Det er også gledelig at tidligere ansatte kommer tilbake til oss etter å ha høstet erfaringer for eksempel i næringslivet, forteller rektor Dag Siljan. Noen av de nyansatte har vært tilknyttet skolens gjennom ulike vikariater og delstillinger forrige skoleår.

 

Flest på HS
Avdeling for helse- og sosialfag får flest nye ansikter i år, der begynner fem nye lærere, to av dem skal jobbe med programfag og tre med fellesfag. Samtlige avdelinger har fått nye kollegaer. Skolens nye personal- og administrasjonsleder, Gunn-Kari Bakke hadde også sin første dag i dag.

– Det er flere av de nye lærerne som er nyutdannet, og vi gleder oss til å se hva de vil tilføre oss. Det er sunt for oss å få nytt blikk på det arbeidet som gjøres, sier Siljan.

 

Til sammen har skolen omtrent 240 ansatte. Og vi ønsker alle velkommen til et nytt skoleår, både nye og godt kjente fjes!


Publisert 2. juli 2013, oppdatert 2. juli 2013.