Verdifull gave fra Toyota

Elevene får opplæring i topp moderne teknologi for bilfagene ved å bruke en simulator. Simulatoren har en pris på nesten 400.000 kroner.

En samarbeidsavtale med Toyota Norge har nok en gang ført til at avdeling for teknikk- og industriell produksjon har fått verdifullt undervisningsmateriell. Denne gangen er gaven en topp moderne simulator.

- Simulatoren er bygget opp fra en Toyota Lexus med V8 motor og automat girkasse. Simulatoren vil, sammen med en Toyota Auris vi fikk for en stund siden, gjør at vi kan gi elevene innsyn i det nyeste av løsninger, sier faglærer Knut Olav Sommerstad.

Avtalen går ut på at Toyota Norge kan låne den tilbake om de skal kjøre kurs på tilsvarende utstyr. – Nå har vi et av Norges beste tilbud på opplæring innefor bilfagene. Simulatoren som vi nå har fått utgjør prikken over i'en i et bilverksted som fra før av var meget godt utstyrt, understreker avdelingsleder Tom Skjelderup.

Publisert 1. juli 2013, oppdatert 1. juli 2013.