Velvære kommer herfra!

Tre dager i uken kan du få profesjonell hudpleie i salongen i C-bygget. Kvaliteten er minst like god som hos andre tilbydere og prisen kun en tredjedel.

Og hvorfor bør kunder velge hudpleie av elever fremfor faglærte bedrifter? Jentene forklarer at de har god oppfølging hele tiden med utdannede lærere, og at de er opptatt av at alle behandlinger blir skikkelig og grundig gjort. Målet er å gi kundene minst like god behandling til en langt lavere pris.

– Vi bruker de samme profesjonelle produktene som benyttes i ordinære hudpleiesalonger. Vi har dessuten bedre tid til hver kunde enn hva man får andre steder, forteller jentene.

En tredjedel av ordinær pris
Et utdrag av prislisten dokumenterer at prisene er svært lave:

- Ryggmassasje 100 kr
- Ansiktsbehandling 200 kr
- Manikyr 100 kr
- Farging av vipper 100 kr
- Farging av bryn 50 kr
- Kroppsbehandling 200
- Spesialbehandlinger (ansikt) 300 kr
- Parafinvoks av hender 100 kr
- Napp av bryn 50 kr

Ulike tilbud om voksing er priset fra 75 til 150 kroner, for eksempel armer 100 kr, legger 150 kr, bikinilinje 150 kr, overleppe 75 kr eller hake 75 kr.

Åpningstider
Åssiden videregående, bygg C: Salongen tar i mot kunder tre dager i uken: onsdag, torsdag og fredager. Bestilling av time gjøres på telefon 32 24 61 90.

Filialen ved Strømsø bo- og servicesenter, Knoffsgt. 20, kontaktes på telefon 32 04 85 00. Den har åpent torsdag ettermiddag og fredag formiddag.

Hvem er de?
Ungdomsbedriften består av alle de 10 jentene som går på VG3 hudpleie. Jentene søkte på de ulike funksjonene gjennom en ordinær søknadsprosess. De understreker at de får forståelse av hvordan en bedrift fungerer, at det er svært viktig med godt samarbeid fordi de har mange ulike roller.

Etter avsluttet VG3 Hudpleie vil en del av elevene begynne å jobbe i ulike spaavdelinger ved hoteller og konferansesteder, andre vil etablere egen salong eller jobbe i parfymerier, for å nevne noe.

Publisert 1. juli 2013, oppdatert 1. juli 2013.