Utdanningsmesse i Oslo

Elever i design- og håndverk har et mangfold av muligheter. Utdanningsmesse inspirerer også til studier utenlands.

- Det er viktig at elevene får se hvilke muligheter de har. Mange ble positivt overrasket over hvor mange veier det er å gå etter design- og håndverk. Dagen på utdanningsmessa var utbytterik, forteller faglærer Liv Kulland.

www.tautdanning.no
Utdanningsmessen "tautdanning.no" ble arrangert i Oslo Spektrum 17. - 19. februar 2010. Mer enn 10.000 besøkende var innom.

– Det å delta på utdanningsmesser gir elevene en bra arena å navigere seg fram i jungelen av tilbud innen utdanning og studier. Utstillerne ser messa som en viktig del i rekruttering av fremtidige studenter, og elevene må nok sette seg inn i mer enn hva som kommer frem i brosjyrene.

Publisert 1. juli 2013, oppdatert 1. juli 2013.