Teateravslutning i avskjedsgave

Tradisjonen tro fikk tredjeårs avgangselever utdelt sine vitnemål i ærverdige Drammen teater i uke 25.

Som vanlig hadde mange gjort en formidabel innsats for at skolens avskjedsgave til elevene skulle gå prikkfritt for seg.

Avslutningen Drammens teater ble gjennomført utelukkende av skolens egne krefter. Ansatte og elever sto sammen bak musikk, film og taler. Mange elever bidro både på scenen og i kulissene. Ingrid Borge Warlo Aaserud (design og håndverk) som sang og David Viscaya (bygg- og anleggsteknikk) som spilte gitar. Årets elevrådsleder Jasmine Søgnen (helse- og sosialfag) holdt elevenes tale.

Ikke utdeling av vitnemål
- Dere har gått 3 år på en skole i god utvikling. Åssiden er bedre enn både lands- og fylkesgjennomsnittet både når det gjelder elevenes oppfatning av det sosiale miljøet og deres motivasjon. Resultatene fra sentralgitt eksamen foreligger ikke før på onsdag, så alle som har gått på MK og AFPÅ smøre seg med tålmodighet et par dager til. Vitnemål kommer som brev innen helgen, sa rektor Dag Siljan.

Klump i halsen?
Maren Josefine Vågnes (design og håndverk) sang siste sang og etterpå var det helt slutt. Likevel hadde mange – både elever og ansatte – vanskelig for å bryte opp. Og klumpen i halsen? Ja, den var der i år også.

Vi ønsker alle en velfortjent sommerferie!

Publisert 2. juli 2013, oppdatert 2. juli 2013.