Spenstig skolestartprogram

Det foregår høyst uvanlige aktiviteter på skolen i uke 34. Lokalt mesterskap i sleivspark var en stor suksess.

Sleivspark innbærer det ordet uttrykker, nemlig sparking av tresleiver. Øvelsen var en del av skolestartprogrammet for restaurant og matfag. Hans Dimitris Metaxenios (bildet) fra VG2 kokk- og servitørfag holder sleiva mens en medelev forbereder selve sparket. Poengene satt løst hos overdommer Finn Hansen.

Ellers kan man blant mye annet observere pannekakesteking med ukjente og høyst uvanlige ingredienser, produksjon og dokumentasjon av fremkomstmidler laget av LEGO-klosser, lunsj på Høgskolen i Buskerud, turer langs Drammenselva og til Landfalltjern. De mest ambisiøse klassene klatrer opp Kjøsterudjuvet.

Legger grunnen for læring
Alle avdelinger har utviklet egne skolestartprogram med mål om å legge grunnen for læring, gode relasjoner og samarbeid. Det er svært viktig at elevene på VG1 raskt føler tilhørighet og trygghet i sine nye omgivelser. Aktivitetene gjør det mulig for skolen å presenterer seg for elevene og elevene presenterer seg for skolen. Både elever fra ulike trinn, lærere og ledelse er delaktig i skolestartprogrammet.

Publisert 1. juli 2013, oppdatert 1. juli 2013.