Skal kurse seniorer i IKT

En ungdomsbedrift tilbyr IKT-opplæring til seniorer og nybegynnere.

- Kurset omfatter blant annet det å lære å bruke tastatur, mus og skjerm, litt generelt om datamaskiner og Windows, opplæring i Microsoft Office-program, internett, sikkerhet og ikke minst e-post og nettbank, forteller lærer John Sandtorv . Det er elever på IKT-servicefag som står bak dette tilbudet, blant annet Steffen, Andreas og Markus (bildet).

God oppfølging
- Vi har mange kurslærere tilgjengelig, slik at alle som deltar på kursene skal få en god opplevelse. Det er kun plass til 15 per kurs og alle får mulighet til å få hjelp til det de lurer på. Vi setter også av tid til pauser med kaffe og en kakebit, sier John Sandtorv. Det er ikke nødvendig selv å ha en datamaskin for å delta.

Ledige plasser!
Kurset har en varighet på 6 timer fordelt på tre dager. Kursstart er klokka 11.00 hver gang. Det er fremdeles ledige plasser:

Kurs 1: Fredag 8., mandag 11. og fredag 15. januar
Kurs 2: Mandag 8. onsdag 10. og fredag 12. februar
Kurs 3: Mandag 15., onsdag 17. og fredag 19. februar
Kurs 5: Mandag 1., onsdag 3. og fredag 5. mars

Prisen på kurset er bare kr. 499,- Påmelding gjøres til elevhje...@hotmail.com eller ved å ringe 92 68 94 05. Kurset holdes på Åssiden videregående skole, i A-bygget.

En mulig julepresang til en godt voksen som har lyst til å lære seg litt om datamaskiner?

Publisert 1. juli 2013, oppdatert 1. juli 2013.