Proft lydstudio søker oppdragsgivere

I løpet av våren er det bygget opp et profesjonelt lydstudio i Bygg G. Elever med fordypning i lydfaget tilbyr sine tjenester til ulike typer musikere eller band.

Dette året har 19 elever på VG3 medier og kommunikasjon valgt lydfaget som fordypning. Under kyndig ledelse av faglærer Olav Dahl har elevene også bidratt i oppbygningen av det flunkende nye lydstudioet.

- Nå er vi kommet så langt at vi kan benytte studioet vårt til flerspors lydopptak. For at elevene skal kunne lære dette på en virkelighetsnær og integrert måte, tilbyr vi våre tjenester til ulike musikere og band fra høsten. Vi er i ferd med å etablere et samarbeid med musikklinjen på St. Hallvard vgs, men har også kapasitet til å ta på oss flere oppdrag, forteller Olav Dahl.

Hvordan få tilgang til lydstudio?
Ta kontakt med faglærer Olav Dahl for en prat for eksempel dersom du har et band som ønsker å få spilt inn en CD-plate. Olav kan orientere om hvilke muligheter og betingelser som gjelder, han kan treffes på e-post olav....@skole.bfk.no

Publisert 2. juli 2013, oppdatert 2. juli 2013.