Nasjonal Gründercamp i Trondheim

Åssiden deltok med to lag og til sammen ni elever i årets finale i Trondheim. - Elevene profilerte skolen på en kjempefin måte, forteller realfagslærer Karin Strøm.

Elevene fra Åssiden representerte Buskerud fylke i den nasjonale finalen i for videregående skole. Årets gründercamp dreide seg om å finne kreative, energieffektive løsninger for fremtiden. Temaet for den nasjonale finalen var også "Energi for framtida". Oppdragsgiver var det statlige foretaket Enova som eies av Olje- og energidepartementet.

- Selv om det ikke ble noen premier på våre lag, hadde elevene utbytte av turen. Besøk og konkurranser på NTNU og Byåsen videregående skole, middag i Studentersamfunnet og inntrykk av hvordan det er å være student i Trondheim var noen av opplevelsene de hadde med seg hjem, forteller lærer Karin Strøm. Samholdet i elevgruppen var veldig bra og elevene syntes også at opplegget var morsomt og inspirerende.

På bildet, fra venstre: Siren, Anja, Helene, Tore, Per Johannes, Glenn, Andreas. Benedicte og Stian, alle fra påbygningskurs til generell studiekompetanse.

Publisert 1. juli 2013, oppdatert 1. juli 2013.