Konsert til inntekt for jordskjelvofre

Elever fra Åssiden skal arrangere en konsert til inntekt for Haiti på Union scene torsdag 8. april. Alle artister opptrer gratis og Union scene stiller lokaler, lyd- og lysutstyr til fri disposisjon.

Initiativtager og elevrådsrepresentant Ingerid Borge-Aaserud (VG1 design og håndverk) reagerte når de første bildene fra Haiti-katastrofen rullet over TV- skjermen. Etter diskusjoner i familien om maktesløshet og inspirasjon fra den store støttekonserten i Operaen, bestemte hun seg for å gjøre noe.

Ingerid laget en bildeserie som hun viste i klassene på design og håndverk for å mobilisere medelever og lærere. Sammen med tillitselevene Miriam Henriksen og Emma Blattmann fikk hun snøballen til å rulle: - Jeg tenkte at det må da være mulig å gjøre noe, selv om vi bare er en videregående skole. All den positive responsen fra alle som jeg snakket med gjorde det morsomt å jobbe videre. Så nå oppfordrer jeg alle elever, deres venner og familie, ansatte og alle andre til å møte opp og støtte en veldig god sak, forteller Ingerid Borge-Aaserud.

Elever og ansatte fra skolen skal organisere og jobbe praktisk blant annet med rigging av utstyr.

Artister er:

- Awsome(dans)
- Ess i ermet
- Apocalypse dudes
- The Lady Writers
- Espen Jørgensen
- Ingerid Borge-Aaserud
- Maria Sætervik Johansen

Kjøp billett!
Billettpris minimum kr 100,-. Pengene går uavkortet til Røde Kors sitt arbeid på Haiti. Billetter selges både på skolen (i resepsjonen, bygg A) og selvfølgelig på Union Scene. Konserten er åpen for alle!

Vi ønsker Ingerid og resten av DH lykke til og oppfordrer alle andre til å komme på en konsert til inntekt for et godt formål.

Publisert 2. juli 2013, oppdatert 2. juli 2013.