Julebord for elever og ansatte

For 17. år på rad gjennomførte avdeling for restaurant- og matfag felles julebord for elever og ansatte.

Det var stemningsfylt i "Restaurant Talentet" når samtlige av avdelingens elever og ansatte samlet seg til juleavslutning. Det tradisjonelle koldtbordet inneholdt alt hva man forventer av et julebord: rikt utvalg av typisk varm julemat, fisk, skalldyr, spekemat, salater, sauser og nydelig hjemmelaget brød.

Dessert og kakebordet bugnet av tradisjonsrike julekaker og selvfølgelig riskrem og karamellpudding. Den hjemmelagde marsipanen var populær.

Taffelmusikk
Avdelingens egne stjerne, nemlig Ingeborg Elise Moen (2KSB) holdt to fantastiske musikkinnslag på Hardingfele. Alle som var til stede skjønte at de fikk høre et krevende og imponerende gjennomført musikkinnslag.

"Lokkemat"
"Lokkemat" er det nye navnet på avdelingens ferske matutsalg. Matutsalget finnes i F-bygget med inngang fra gressmatta ned mot bygg E. Utsalget heter altså "Lokkemat"og skal fortsette å selge matvarer også etter jul. Og omsetningen kommer sikkert til å fortsette å øke etter en imponerende høstsesong, det er allerede mange som lar seg lokke dit.

Åpningstiden på "Lokkemat" er mellom kl. 11.00 og 13.00 mandag, onsdag og fredag.

Publisert 1. juli 2013, oppdatert 1. juli 2013.