Etterlengtet storstue tatt i bruk

Etter en årelang prosess kunne elever og lærere endelig ta i bruk Berskaughallen til kroppsøving i uke 4.

Alle klasser blir fulgt av kroppsøvingslærere fra A-bygget og ned til gym i Berskaughallen for første gang. Det er viktig å motivere alle til å benytte gangbrua over den sterkt trafikkerte Rosenkrantzgata.

Vel fremme møtes elevene av et fantastisk idrettsanlegg. Store, lyse lokaler gir mulighet for å utøve spesielle grener og kunne drive aktiviteter som håndball og fotball på store baner. Det er også eget styrkerom, spinningrom og danserom. Garderobe- og dusjforholdene er romslige og innbydende, og muligheten for å kunne skifte og dusje i små enkeltgarderober blir satt pris på. Elevrådsleder Jasmine Søgnen (3HUA) håper at de flotte løsningene med individuelle garderober vil få flere til å delta i kroppsøvingstimene.

- Vi har årevis slitt med kapasitetsproblemer og fullstendig nedslitte lokaler i kroppsøvingsundervisningen i A-bygget. Dette er et stort og velfortjent løft både for elever og lærere, forteller fagkoordinator Geir Olsen fornøyd.

Offisiell åpning
Under den offisielle åpningen lørdag i uke 3, deltok representanter fra Drammensidretten, entreprenør, kommune og fylkeskommune. Hallen eies og drives av Åssiden IF, Drammen Innebandyforening, Buskerud Bedriftsidrettskrets og Drammen Idrettsråd. Uten leieinntektene fra Åssiden videregående skole ville det ikke vært mulig å bygge eller drive den etterlengtede hallen.

Publisert 1. juli 2013, oppdatert 1. juli 2013.