Elevombudets kontordag

Elev- og lærlingombud Annie Birgitte Andersen hadde sin første kontordag på Åssiden videregående i uke 2. Hensikten er å bli kjent og å komme i direktekontakt med elever.

- Det er viktig for meg å være tilgjengelig og synlig ute i skolene. Selv om få meldte sin interesse første gang, vil det bli lettere å ta kontakt senere. Planen er at jeg skal være til stede på Åssiden omtrent en dag i måneden, forteller elev- og lærlingombudet i Buskerud.

Neste gang 8. mars
Skolens elever kan ta kontakt på forhånd for å avtale et møte med Annie Birgitte Andersen. Det kan gjøres på e-post til omb...@bfk.no eller ved å ringe henne på mobilnummer 45 85 34 48. Hun skal ha kontortid på Åssiden følgende datoer:

- 8. februar
- 8. mars
- 5. april
- 3. mai

Annie Birgitte Andersen er elev- og lærlingombud i Buskerud i vikariat for Magne Seierslund, som har studiepermisjon. Hun startet arbeidet i august. Hun har tidligere erfaring fra elevråds- og ungdomsarbeid gjennom Elevorganisasjonen og Operasjon Dagsverk. Elevombudet har jobbet med mange ulike saker dette skoleåret, elever har tatt opp ulike klagesaker og fraværsføring, mens en rekke lærlinger har vært opptatt av oppsigelsessaker.

Publisert 1. juli 2013, oppdatert 1. juli 2013.