Elever setter opp kjempegarasje

Elever fra bygg- og anleggsteknikk setter opp en garasje på hele 36 meter ved bygg E.

Elever og lærere fra bygg- og anleggsteknikk har tatt på seg oppdraget om å sette opp skolens nye og kjempestore garasje. Den skal gi plass for tre minibusser, en traktor, tre biler samt noe annet utstyr.

Lærer Per Øivind Knudsen og en arbeidsglad gjeng gutter fra 1BAG var i sving høstsola i uke 47.
- Garasjen er et stort oppdrag for oss, og det er spesielt morsomt at elever i førsteklasse får være med på et sånt prosjekt. Dette er virkelig en kjempegjeng med elever. De jobber veldig bra, forteller Per Øivind Knudsen. Og at arbeidsinnsatsen er på topp, kan observeres av alle som går forbi.

Hele avdelingen involvert
VG1 og VG2 jobber på garasjeprosjektet annenhver dag. Nå er muring hovedoppgaven, senere vil tømrerelever og –lærere overta prosessen. Prosjektet har et budsjett på kr. 1,2 millioner.

Og ferdigstillelse? – Vi blir ferdig når vi blir ferdig, forteller Per Øivind Knudsen fornøyd.

Publisert 1. juli 2013, oppdatert 1. juli 2013.