Designet sommerens favoritt?

Elevene i 1DHA og 1DHB har designet forslag til emballasje til en iskrem som Hennig-Olsen Is skal lansere i sommer.

Isen er en fruktis på pinne med bringebær og pæresmak. Emballasjen skulle dermed være frisk, ungdommelig og sommerlig. Elevene laget en dummy av iskremen i isopor, tre eller papp. I tillegg skulle det lages en annonse for bruk i ukeblad.

Det var en rekke formkrav til elevenes forslag, blant annet at isen skal hete "FUNKIS" og at logoen skal være sentralt plassert. Elevene fikk kun benytte seks farger. Prosjektet ble gjennomført av Amar Aziz som er PPU-student ved Høyskolen i Oslo og som har undervisningspraksis på Åssiden.

Omfattende prosjekt
Gjennom prosjektet fikk elevene lære om markedsføring av et nytt produkt, de ble kjent med teknisk tegning, plassering av e-koden, forskjellige felter, tekst osv. De fikk også erfaring med å lage et tredimensjonalt produkt (3D), pakketeknikk og presentasjonen og erfaring med frihånds tegninger/ illustrasjoner, skrifter, headinger og logo design, for å nevne noe.

Namnam, vi gleder oss til sluttproduktet er klart!

Publisert 2. juli 2013, oppdatert 2. juli 2013.