Beste skole i mesterskap

Åssiden ble igjen utropt til beste skole under Buskerudmesterskap for frisørelever.

Søndag 21. mars ble årets Buskerudmesterskap for frisører gjennomført på Klekken hotell. Elevene fra Åssiden har fått god opplæring og veiledning fra lærer Aina Kristiansen og Linda Sengelsrud. De kunne dermed reise hjem med 2. og 3. plass i sin klasse.

- I tillegg ble vi igjen utropt til beste skole. Det betyr at vi er skolen med de beste elevene, som igjen betyr at vi har lærere som skaper stor kreativitet med basis i god fagkunnskap i et godt læringsmiljø med god tilrettelegging, forteller avdelingsleder ved design og håndverk, Morten Alme fornøyd.

Og som et tydelig bevis for anerkjennelsen, fikk Åssiden beholde vandrepokalen til neste mesterskap i 2011.

Hurra!

Publisert 2. juli 2013, oppdatert 2. juli 2013.