Yrkesmesse på TIP

For fjerde året på rad arrangerer avdeling for Teknikk og industriell produksjon (TIP) et kombinert informasjonsmøte og en miniyrkesmesse. Både bedrifter og opplæringskontor stiller opp for å gi elever og foresatte svar på det de lurer på.

Etter omtrent ti uker av skoleåret inviterer avdelingen både elever og foresatte til møte med bransjene. Avdelingsleder Tom Skjelderup understreker betydningen av at skolen lager møteplasser hvor ungdom og arbeidsgivere kan treffe hverandre, og at de foresatte skal få innblikk i hvilke muligheter som finnes.

- Målet med dette opplegget er å gi elevene best mulig grunnlag for å velge praksisbedrift, og bedriftene får også muligheten til å treffe både eleven og de foresatte på et tidlig tidspunkt. Målgruppen er primært egne elever på VG1 og VG2, men også ungdomsskoleelever og deres foresatte er selvfølgelig velkommen til å komme for å finne svar på det de lurer på, forteller Skjelderup.

Praktiske opplysninger
Miniyrkesmessen arrangeres tirsdag 28. oktober i Bygg E, avdeling for teknikk og industriell produksjon. Åpningstiden er mellom klokka 17.30 og 20.00. Kontaktperson for messen er faglærer Runar Loftsberg, tlf 32 24 62 27 eller mobil 905 05 981.

Publisert 28. juni 2013, oppdatert 28. juni 2013.