Vant NM for ungdomsbedrifter

Ungdomsbedriften Blikstad Design UB har vunnet NM for ungdomsbedrifter. Bedriften ble norgesmester i klassen for beste nettsted.

  • Av Ann-Mari Henriksen

Syttenåringene Martin Blikstad, Marianne Mehren og Thea Herstad Moen, alle fra VG2 medier og kommunikasjon, fikk heder og ære og Oracleprisen for beste nettsted.

I juryens begrunnelse sies det at Blikstad Design UB imponerte med valg av teknologi, riktig bruk av komponenter og søketeknologi på websiden. - Nettstedet som møter oss er svært innbydende og gjør at vi har lyst til å bruke bedriften, sa prisutdeler fra Oracle.

Vi skjønner godt at de vant, se hjemmesiden her: www.blikstad.net

 

Lærer Karin Hansen har lang erfaring med bruk av entreprenørskap som undervisningsmetode. Det er nå femte år på rad at hun er primus motor for ungdomsbedriftene på avdeling for medier og kommunikasjon. Også tidligere år har ungdomsbedrifter fra Åssiden utmerket seg i skarp konkurranse med andre.

 

Om NM i ungdomsbedrift
Nasjonal messe for Ungdomsbedrifter 2009 ble avholdt på Gardermoen Congress Centre i uke 17. Hele 80 bedrifter og mer enn 400 ungdommer fra hele landet deltok. Ungdomsbedriftene har vært igjennom lokale konkurranser innledningsvis, og representerer dermed de beste ungdomsbedriftene i landet. Ungdommene presenterte og solgte sine varer og tjenester og delte erfaringer.


Publisert 1. juli 2013, oppdatert 1. juli 2013.