Tre ganger juleforestilling

Tradisjonen tro arrangerte elevrådet en variert juleforestilling som skapte en høytidelig avslutning på høstsemesteret. Årets utgave holdt høyt nivå.

Mange elever bidro med sang, dans, musikk og oppvisninger. I programmet var blant annet to nydelig sanger av Efemiel Massaquoi. Betim Mustafi og Samim Amel som leverte en rap om Drammen, Katarina Overrein Rey sang og spilte gitar, frisørelever holdt moteoppvisning med flotte klær og frisyrer.

Nicolai Codling (3PBB) fikk trampeklapp for sitt bidrag i rap og Kristine Martinsen (3INA) sang før felles julesang for alle i salen. Samtlige av bidragsyterne var elever på skolen, supplert med Åse Gunn Reiert og Frode Stub Andersen i felles julesang til slutt

Proft støtteapparat
Elevrådet var som vanlig hovedansvarlig for julearrangementet, og elevrådsleder Martin Stensland og nestleder Bendicte Haugård holdt en fast hånd over gjennomføring. Regien var – også som vanlig – av dramalærer og primusmotor Henning Haust. Elever fra elektrolinjen var ansvarlige for lyd og lyssetting, og skal ha velfortjent skryt for et helproft opplegg.

Vi takker og ønsker alle en god juleferie og et godt nytt år!

Publisert 1. juli 2013, oppdatert 27. januar 2017.