Skolestart mandag 18. august 2008

Her finner du opplysninger om møtested og tidspunkt, samt opplysninger fra Statens lånekasse for utdanning. Alle elevene møter til skolestart i gymsalen mandag 18. august.

Oppmøte i gymsalen i A-bygget mandag 18. august:

- Alle videregående kurs (VG2 og VG3) møter kl. 10.00.
- Alle nye elever (VG1) møter kl. 12.00.

Søk utstyrsstipend på nettet
Begynner du i Vg2 eller Vg3 til høsten? Har du ungdomsrett, kan du søke om utstyrsstipend fra Lånekassen så snart du takker ja til opptaket. Stipendet får du uansett hvor mye foreldrene dine tjener.

Konkurranse – vinn konsertbilletter
Søker du før 15. september, er du med i trekningen av 10 gavekort på 1 000 kroner fra Billettservice. Gavekortet kan brukes over hele landet, og på alle arrangementer som finnes på Billettservice. Les mer om konkurransen på www.lanekassen.no/utstyrsstipend.

Slik får du om stipend fra Lånekassen:

- Logg inn på www.vigo.no når du har fått opptak, der finner du nettsøknaden til Lånekassen.
- Sjekk Dine sider på www.lanekassen.no etter ca. en uke for å se resultatet. Hvis du ikke har søkt stipend fra Lånekassen tidligere, får du et velkomstbrev med PIN-kode i posten.
- Når søknaden er behandlet, kommer svaret (stipendmeldingen) til skolen. Hent brevet der når skolen starter til høsten.
- For å få pengene til kontoen din, må du skrive under på brevet (stipendmeldingen) og sende det til Lånekassen. Er du under 18 år, må også en av foreldrene dine skrive under brevet.

Ikke alle får utstyrsstipend
Lærlinger, lærekandidater på alle årstrinn og elever i VG1 har ikke rett til utstyrsstipendet. Elever i VG1 får et læremiddelstipend som er avhengig av foreldrenes økonomi. Elever uten ungdomsrett har heller ikke rett til utstyrsstipend. Les alt om stipend og lån fra Lånekassen på www.lanekassen.no/vg

Publisert 28. juni 2013, oppdatert 28. juni 2013.