Rekordmange på foreldremøte

Aldri før har så mange foresatte møtt opp til foreldremøte som i uke 36. – Det at vi har veldig god søkning medfører kanskje også interesserte foreldre, undrer rektor Dag Siljan.

- Foreldremøtene denne uka har hatt et voldsomt oppmøte, og det var noen som fikk ståplass på et av stormøtene i gymsalen. Det var mer enn 1 forsatt pr elev på begge samlingene i gymsalen og avdelingen for elektrofag melder at det var nesten 2 foresatte per elev, forteller rektor Dag Siljan og fremhever at svært god søkning og mer skolemotiverte elever kanskje kan føre til mer skolemotiverte foresatte.

Viktig møtepunkt
- Foreldremøtene er viktige, de er sannhetens øyeblikk for de foresatte, og legger grunnlaget for godt samarbeid videre i skoleåret. Derfor legger vi også vekt på å avholde foreldremøte for elever på VG1 allerede i andre skoleuke, sier Siljan.

Tett kontakt
Noe av budskapet foreldrene fikk med seg var at elevene på Åssiden trives best i Buskerud og at kontaktlærer umiddelbart tar kontakt med foresatte ved uakseptabel atferd, ved fravær eller manglende utstyr. De fikk også høre at lærerne skal styre all bruk av elektroniske hjelpemidler i skoledagen, som PC og mobiltelefoner. Elevnettverket ble presentert, noe som blant annet innebærer at politi og utekontakt i Drammen og Nedre Eiker er på skolen hver torsdag for å jobbe forebyggende.

Publisert 28. juni 2013, oppdatert 28. juni 2013.