Ny idrettshall til jul i 2009

Endelig er det klart for bygging av ny idrettshall på Berskaug. Gravingen starter allerede i uke 9.

  • Av Ann-Mari Henriksen

Det aller siste hinderet i veien for nytt anlegg for kroppsøvingsseksjonen ble ryddet av veien i uke 6. Da ble låneavtalen for flerbrukshallen på Berskaug formelt signert.

- Nå får vi antakelig Norges fineste fasiliteter for kroppsøving. I tillegg til en dobbel hall, blir det egne avdelinger til styrketrening, spinning og aerobic. Garderobeforholdene blir selvfølgelig også helt topp morderne, forteller fagkoordinator for kroppsøvingsseksjonen, Geir Olsen fornøyd. Han understreker at det nå bare er mindre justeringer i planene som gjenstår, og at både ansatte og elever ser frem til å flytte ut av lokalene i A-bygget, som har vært nedslitte i mange år allerede.

 

Lang prosess
Det har i flere år vært jobbet for å bygge en flerbrukshall på Åssiden i samarbeid med Drammen kommune. Fylkesutvalget vedtok å godkjenne en leieavtale med Berskaughallen AS sist høst etter mange runder med forhandlinger.

Prosjektet er kostnadsberegnet til 44 millioner kroner. Fylkeskommunen skal betale leie i forhold til faktisk brukstid, dvs husleie og andre utgifter med til sammen 3,8 mill. kr i 2010 g 3,3, mill. kr i hvert av de tre påfølgende årene.

Hallen skal være klar til bruk 1. januar 2010.

 

Vi gleder oss!


Publisert 1. juli 2013, oppdatert 1. juli 2013.