Mest lest av de store

Statistikken viser at Åssiden vgs sin hjemmeside har flere lesere enn de andre store videregående skolene i fylket.

  • Av Ann-Mari Henriksen

Åssiden scorer høyest av de store skolene i Buskerud både på antallet unike brukere, antall besøk på hjemmesiden og på hvor mange undersider som blir åpnet.

- Det beste med dagens tall er at de viser betydelig flere unike gjester og antall besøk enn i fjor. I mai i år hadde Åssiden dobbelt så mange unike gjester som i fjor og over fire ganger så mange besøk. Jeg tror Åssidens relativt gode statistikk kommer av at hjemmesida er ryddig, oversiktlig og jevnt godt oppdatert. Den har også et klart siktemål om å vise hva skolen har å tilby, forteller kommunikasjonsrådgiver i Buskerud fylkeskommune, Karsten Vennerød.

 

Kan bli enda bedre
Den hjemmesiden du nå besøker, har som mål å profilere Åssiden videregående skole til en rekke eksterne målgrupper. En viktig målgruppe er ungdom som skal søke videregående opplæring. Informasjonen om de ulike utdanningsprogrammene skal være konkret, oppdatert og ikke minst knyttet til viktige eksterne nettsider. Det er et mål at det skal være lett å få kontakt med ressurspersoner i skolen dersom ungdom, foresatte eller andre trenger flere opplysninger enn de som finnes på hjemmesiden.


Publisert 1. juli 2013, oppdatert 1. juli 2013.