Lurer du på noe?

Enten du er elev i ungdomsskole eller videregående, mor eller far, lærer eller rådgiver i grunnskolen, eller om du er interessert i Åssiden vgs av andre grunner, kan du sende oss en e-post.

Lurer du på noe om Åssiden videregående skole?
- Vi har fem rådgivere som blant annet jobber med utdannings- og yrkesveiledning. Det dreier seg om orientering om valg av fag, utdanningsprogram og yrkesvalg til den enkelte elev og til klasser. I perioden før søknadsfristen 1. mars er det stor pågang etter opplysninger om yrkesfaglig videregående skole. Vi orienterer også foresatte og ungdomsskoler om våre utdanningstilbud, forteller rådgiver Dag Ebbe Helgerud.

Søkerinformasjon på hjemmesiden
- For å gjøre det lettere å komme i kontakt med skolens rådgivere, har vi nå utviklet en egen underside på skolens hjemmeside. Her finnes kontaktinformasjon til rådgiverne. Vi har også etablert en egen e-postadresse for å gjøre det lett å stille spørsmål, sier Helgerud.

Søkerinformasjonen finner du i venstremargen på hjemmesiden. E-postadressen er radgiver...@skole.bfk.no

Publisert 1. juli 2013, oppdatert 1. juli 2013.