Høytidelig i teateret

Årets avslutning i Drammen teater skapte en høytidelig stemning både for avgangselever, foreldre og lærere.

Skolens husband bestående av lærerne Åse Gunn Reiert, Harald Stub Andersen og Olav Dahl innledet den en og en halv time lange forestillingen med gitarspill og sang. Flere elever bidro med sang av høy kvalitet og det ble også fremført egenproduserte filmer og dikt.

Elevenes og lærernes tale
I år sørget Pernille Nordli Johansen (3MKA) og Guri Melcher (3MKB) for elevenes tale. Talen reflekterte over opplevelser og tilknytning til skolen og til venner elevene har fått underveis. – Neste års kull har mye å leve opp til, understreket Johansen og Melcher.

Sigurd Bruusgaard holdt lærernes tale på sin velkjente og særegne måte, og med Yngve Freiholt som "vikar", sørget Sigurd for stor applaus.

Kveldens konferansier Siri Djønne, holdt godt programmet sammen med små visdomsord knyttet til fargenes betydning. Djønne fikk også en spesiell hilsen fra rektor og applaus fordi hun nå er klar for å gå inn i pensjonistenes rekker, det etter 28 år som lærer ved Åssiden vgs. Siri har undervist i estetiske fag, de siste årene ved avdeling for design og håndverk.

Mange elever og lærere hadde en liten klump i halsen etter endelig avskjed med venner og lærere i foajeen.

Og nå gjenstår faktisk bare å si takk for i år, god sommer og lykke til videre!

Publisert 1. juli 2013, oppdatert 1. juli 2013.