Ekstrem interesse for mediefag

Hele 250 interesserte ungdomsskoleelever har besøkt avdeling for medier og kommunikasjon som en del av faget utdanningsvalg. Avdelingen har kun 30 plasser på VG1.

  • Av Ann-Mari Henriksen

- Vi har hatt besøk av ca. 250 fra henholdsvis Drammen, Nedre Eiker, Øvre Eiker og Lier. Lier tilhører egentlig i Røyken videregående, men vi har hatt en spesiell avtale med dem, forteller avdelingsleder Randi Aarskaug.

 

Inspirerende med stor interesse
- Det er veldig moro at såpass mange vil til oss, og de som har vært her har vært reelt interesserte. Men vi har dessverre bare 30 plasser, og kanskje må vi finne metoder som plukker ut de mest aktuelle søkerne, sier Randi Aarsakug og understreker at avdelingen for medier og kommunikasjon gir god reklame til skolen som helhet.

 

Sylling i uke 3
I uke tre var det 10 jenter fra Sylling ungdomsskole som var på besøksdag. De hadde kun godord å melde om det de var med på: - Spennende, gøy med fotografering, lærerikt å få redigere, interessant, morsomt, koselig, kreativt, litt kunstnerisk, mente jentene fra Sylling. De mente også at de kunne merke at miljøet er godt, selv etter bare én dags besøk.

 

Og søknadsfristen er 1. mars.


Publisert 1. juli 2013, oppdatert 1. juli 2013.