1. og 2. premie i Buskerud-mesterskap

Skolens jenter på VG2 frisør vant første og andre premie i Buskerud-mesterskapet i uke 13. De fikk også med seg årets vandrepokal.

Karina Dagestad fikk førsteplass og Marlene Sandbekk fikk andreplass. Elevene deltok i konkurransen "Klipp" etter eget valg, og samtlige av jentene valgte dameklipp.

Fra Åssiden deltok 13 elever og St. Halvard og Hønefoss stilte med 15 elever til sammen. Frisørenes Opplæringskontor og laugene i Buskerud arrangerer den årlige konkurransen.

- Vi er veldig stolte av jentene våre. Vi hadde de beste og fikk dermed også vandrepokalen i tillegg. Elevene kan vise seg for bransjen og bruke mesterskapet som referanse når de skal søke lærlingplass. Dette gir jentene økt selvtillit og trening på å jobbe under press, det er jo en hverdag for frisører, forteller faglærer Bente Sandstrak fornøyd.

Og tilbakemelding fra elevene var: - Vi er bra nok og Åssiden er best!

Vi gratulerer!

Publisert 1. juli 2013, oppdatert 1. juli 2013.